N O B E L

Voda kakva treba da bude!

Svi moramo probati OVO - podmlađuje i hidrira organizam!

Svi moramo probati OVO - podmlađuje i hidrira organizam!

Revolucionarna u svetu nege i usporavanja starenja - hidrogenizovana voda!

Vodonična ili hidrogenizovana voda nije mit!!!

Iza svega stoji nauka i svaka dobrobit koju Hidrogenizovana voda čini je činjenica, naučno utvrđena.

Skup naučnika i istraživača je decenijama radio na dokazivanju prednosti vodonične vode i objasnio je detaljno način na koji to Hidrogenizovana voda čini. Poznati njujorški dermatolog Macrene Alexiades sproveo je detaljnu studiju na koje načine Hidrogenizovana voda koristi našoj koži i organizmu.

hidrogenizovana voda molekularni vodonik

Prema njegovim tvrdnjama Hidrogenizovana voda je odlična za prevenciju i lečenje oštećenja koja su nastala od starenja kože, raznih metaboličkih procesa i moždanog udara. Nauka iza hidrogenizovane vode je molekularni vodonik koji trenutno protivupalno deluje na oticanje, naduvenost i crvenilo. Hidrogenizovana voda sadrži aktivne supstance koje deluju na slobodne radikale, koji dovode do starenja i propadanja kože, pa čak i malignog tumora kože.

Druge dve, veoma značajne studije su se odvijale u Japanu i objavljene su u časopisu za fotohemiju i fotobiologiju 2011, godine, baveći se uticajem vodonične vode na bore na vratu i oštećenja kože nastala UV zračenjem. U studiji je učestvovalo 6 osoba sa veoma izraženim borama na vratu. Ispitanici su se tri meseca, svaki dan kupali u hidrogenizovanoj vodi, nakon čega je ustanovljeno da je došlo do značajnog poboljšanja stanja kože i smanjenja bora.

Druga studija se bavila osobama sa oštećenjima kože od UV zračenja. Nakon izlaganja oštećenih delova kože hidrogenizovanoj vodi došlo je do povećanja proizvodnje kolagena za 200%. 

hidrogenizovana voda podmladjuje

Razni medicinski časpoisi objavili su preglede gde se Hidrogenizovana voda navodi kao sredstvo koje i spolja i iznutra deluje preventivno i terapeutski kod starenja kože i malignih oboljenja kože. Navodi se da Hidrogenizovana voda deluje iz mitohondrija (energetski centri ćelije), odatle se probija do jezgra ćelije i prilazi skladištu DNK-a, gde ispušta aktivne supstance koje se bore protiv slobodnih radikala. Sa tolikom antioksidativnom moći koju nosi Hidrogenizovana voda, moguće je da se bori i protiv drugih oštećenja na ćelisjkom nivou. Hidrogenizovana voda je podrška prirodnim antioksidansima u našem telu-stimulišu ih da bolje rade i budu efikasniji.

Zadnjih godina se hidrogenizovana voda sve više koristi u trepaiji ekcema, dermatitisa, ojeda, dekubitisa. Uspešno deluje protiv akni i bubuljica, crvenila, svraba.

hidrgenizovana voda molekul

Osim što Hidrogenizovana voda  ima svoje antiupalno dejstvo, ona i služi kao podrška ostalim metodama lečenja, poboljšava tretmane koji se sprovod kod paradentoze, psorijaze  i reumatoidnog artritisa. Hidrogenizovana voda nema nuspojava i sporednih dejstava.

Nećemo zaboraviti da pomenemo da je Hidrogenizovana voda izuzetna za hidrataciju, da dubinski hidrira tkiva. Opet zahvaljujući molekularnom vodoniku koji je dovoljno mali da prodre u sva tkiva.

Ukoliko sve ovo Hidrogenizovana voda spolja uradi za vašu kožu, šta mislite šta može da uradi iznutra??? Komzumiranje vodonične vode, je druga ali veoma bitna tema. Pijenje ove vode ima još veći spektar prednosti i benefita za zdravlje ,kako u prevenciji, tako i kao podrška lečenju raznih stanja i tegoba.

Na našem tržištu postoji Ambilife bokalAmbilife boca za hidrogenizaciju vode. Na sajtu www.pro100zdravo.com  možete da poručite ove proizvode i pogledate njihove detaljne specifikacije. Nažalost, hidrogenizovana voda nije na ovim prostorima još uvek prepoznata kao fantastična i veoma moćn stvar,kao što je npr. u Japanu, Kini i SAD-u. Iz tog razoga imamo misiju da upoznamo naše prostore sa ogromnim potencijalom koji Hidrogenizovana voda ima, kada je zdravlje u pitanju. Postanite deo zadovoljnih korisnika koji su probali hidrogenizovanu vodu i širite misiju čarobne vode!!!!