N O B E L

Voda kakva treba da bude!

Nobnek

Više od dve decenije u vašem domu.

NOBEL Grupa je lider na tržištu Jugoistočne Evrope kada je reč o uređajima za prečišćavanje i omekšavanje vode, i za individualne korisnike, i za mala i srednja industrijska postrojenja.

Sa više od 15 godina iskustva u ovoj, po zdravlje stanovništva sve bitnijoj, privrednoj grani, te sa više od 50.000 zadovoljnih klijenata, od kojih je preko 20.000 u Srbiji, ponosni smo što je ogroman broj naših kupaca prihvatio našu poslovnu ideju da je obezbeđenje čiste vode za piće, prvi korak ka preuzimanju brige o zdravlju u svoje ruke. Naši proizvodi uspešno poboljšavaju kvalitet vode za piće bez obzira ne kvalitet ulazne vode, a njihova upotreba je vrlo široko rasprostranjena, u stanovima, kućama, kao i u komercijalnim i industrijskim postrojenjima. U mogućnosti smo da ugradnjom naših uređaja znatno poboljšamo kvalitet vode za piće i kuvanje, ali i da posebnim tretmanom kvalitet vode načinimo optimalnim za korišćenje u tehničke svrhe, time se oprema i instalacije štite od začepljenja koja suneminovna pri upotrebi tvrde vode.

Naš moto je da za svaki problem vezan za vodu imamo optimalno rešenje.

NOBEL Corporation d.o.o. Srbija, kao član Nobel Grupe, ima poslovnu zgradu u ulici Prve pruge 1d, 11080, Zemun- Beograd, a za deset godina rada izgrađen je menadžment koji širom Srbije ostvaruje misiju zdravlja, propagirajući upotrebu kvalitetne vode za piće i kuvanje, prvenstveno u domaćinstvima, ali i u industriji. Pored sedišta u Beogradu, otvoreno je i više regionalnih punktova na teritoriji cele zemlje. Administrativni aparat i servisnu službu firme čine obučeni profesionalci koji su danonoćno u službi korisnika naših uređaja.

NOBEL Corporation je među prvim firmama koja je u Srbiji ukazala na akutan problem nedovoljnog kvaliteta vode za piće i posledica koje se javljaju njenom dugotrajnom upotrebom, bilo direktno, konzumiranjem hrane koja se u takvoj vodi priprema. Besplatnim testiranjem vode u domaćinstvima, hiljadama ljudi ukazali smo na težinu tog problema sprovodeći tako ekološku edukaciju koja je vrlo bitna sa stanovištva zdravstvene preventive. Naši kupci su najveća podrška širenju naše misije, jer zbog pozitivnih zdravstvenih promena koje su lično osetili nakon početka korišćenja tretirane vode, svojim preporukama stvaraju naš najbolji marketing. To je naš najvažniji i najvredniji poslovni uspeh