N O B E L

Voda kakva treba da bude!

Voda kao lek

Hemoroidi

Precizna medicinska definicija uzroka hemoroida ne postoji, ali oni su opisani kao masa tkiva u analnom kanalu. Hemoroidi se javljaju kod većine stanovništva i samo postaju problematični kada se uvećaju dovoljno da uzrokuje neprijatnost za pojedinog pacijenta. Hemoroidi su dijagnostifikovani podjednako kod muškaraca i žena, a obično najveći broj obolelih je starosti od 45 do 65 godina.

Postoje mnoge teorije o uzroku hemoroida, međutim, nijedna nema snažnu podršku u istraživanjima. Neke od teorija tvrde da je uzrok hemoroida nedostatak unosa vlakana, dugo sedenje na WC šolji i hronično naprezanje za pražnjenjem. U trudnoći je dokazano povećanje mogućnosti za dobijanjem hemoroida, ali opet početni uzrok je nejasan.

Međutim, raste zabrinutost da zagađena voda za piće može dovesti do povećanja obolelih od hemoroida. Svaka ćelija u našem telu zahteva vodu da bi se hranila, zahteva uklanjanje otpada, izolaciju i hlađenje tela. Mnogi ljudi danas ipak ne shvataju važnost čiste vode. U želji da voda bude “sigurna” od bakterija i virusa za masu stanovništva koje se stalno povećava, javni vodovodi su prečišćavali vodu sa jakim hemijskim sredstvima. Javnost je svesna problema uzrokovanih zagađenjem vode za piće, međutim, velika količina vode za piće koja se smatra “sigurnom” i dalje sadrži mnoge hemikalije.

HemoroidiDanas svaki treći stanovnik  ima problema u vezi sa nesigurnim kvalitetom vode za piće. Neke od hemikalija, kao što su hlor, hloramin, fluor i olovo koje se trenutno nalaze u vodi iz česme mogu dovesti do dugoročnih zdravstvenih problema, uključujući i hemoroide.

Međutim, pre nego što počnete da pijete vodu iz jezera i reka, imajte na umu da se ta voda ne prečišćava i da ona takođe sadrži mnoge zagađivače. Važno je da pijete prečišćenu vodu kako bi izbegli sve zagađivače, što znači piti vodu koja je hemijski čista i “sigurna”.

Zagađena voda može imati i druge zagađivače koji mogu imati uticaja na hemoroide, uključujući E.coli, Guardiu, Cryptosporidium i Microsporidium. Ove bakterije bi mogle dovesti do probavnih problema, uključujući dijareju, povraćanje, bol, grčeve i hemoroide. Većina hemijski prečišćenih izvora vode će Vam pomoći da izbegnete ove bakterije, ali će Vas izložiti gore nabrojanim hemikalijama.
 

Najbolja, najzdravija i najčistija voda oslobođena od svih zagađivača je voda iz Nobel uređaja za prečišćavanje vode sa reverznom osmozom.


Iako uzrok nastanka hemoroida nije jasan, prvi tretman koji doktori preporučuju je povećan unos vode. Povećanje unosa vode je jednostavan, neinvazivni tretman koji je jeftin i svako ga može ostvariti. Prečišćena voda može biti Vaš najbolji izbor za povećanje unosa vode i istovremeno rešava problem hemikalija koje mogu povećati Vaše pobleme sa hemoroidima.

Prečišćena Nobel voda će pomoći u Vašoj potrebi za povećanjem unosa vode, poboljšati Vaše zdravlje i zaštititi Vas i Vašu porodicu od svih zagađivača u vodi koju pijete.


Za čistiju i zdraviju vodu, uzmite aparat za prečišćavanje vode danas!


Uživajte u bezbednoj i ukusnoj vodi u svom domu. Naručite svoj aparat za prečišćavanje vode sada i iskoristite posebne uslove kupovine na rate!

Naručite sada

Kako da nas kontaktirate

Adresa

Nobnek, Prve Pruge 1D, 11080, Zemun