N O B E L

Voda kakva treba da bude!

Voda i zdravlje

Tuširanje može oštetiti Vašu kožu!

Da li počinjete da primećujete pojavljivanje ranih bora na licu i vratu? Vi se dobro brinete o sebi, koristite kreme i losione, hranite se zdravo i redovno vežbate, a ipak izgleda da to nije dovoljno. Iako može da zvuči neverovatno, Vaš izgled preranog starenja može zapravo biti izazvan samom aktivnošću važnom za Vašu lepotu, odnosno tuširanjem vrućom vodom!


Vasa voda za tuširanje


U današnjem društvu, svi se kupaju i tuširaju vodom koja je hlorisana. Hlor je korisna hemikalija koja se koristi za tretman naše vode iz česme kako bi bila ispravna za piće. Nažalost, to je takođe otrovna i abrazivna hemijska supstanca koja je izuzetno iritirajuća za ljudsku kožu i pluća.


Šta se događa prilikom tuširanja?


Kada se tuširamo, toplota vode otvara pore i Vaša koža apsorbuje velike količine hlora preko vode i vodene pare. Hlor ima oksidaciono dejstvo na ljudsku kožu, jer odvaja vodonik iz vode, što izaziva oslobađanje kiseonika i vodonika. Naučno je dokazano da ovaj gas izaziva oštećenje tkiva u našem telu na molekularnom nivou.

Visoko korozivan za kožu hlor će brzo napasti epiderm, uklanjanjem svih njegovih zaštitnih ulja i proteina i Vašu kožu će dovesti do stadijuma isušenosti i ispucalosti.
 

Svakodnevnim tuširanjem Vaša koža će se oštetiti pod uticajem hlora, što za posledicu ima razvoj prevremenih bora.

Ne učite na sopstvenim greškama!


Čak i ako nanesete na kožu losion ili ulje odmah posle tuširanja, suviše je kasno da popravite štetu koja je nastala tokom tuširanja.

Poznate ličnosti, fotomodeli već godinama koriste za tuširane vodu bez hlora i to je jedna od najbolje čuvanih tajni lepote u industriji.

Uzmite savet od njih - hlorisanu vodu treba da uklonite iz dnevnih rituala kupanja, ako želite da imate mladu, gipku i zdravu kožu.

Kako da rešite problem sa čistom vodom za piće? Kupite aparat za prečišćavanje vode i uštedećete!

Kako da nas kontaktirate

Adresa

Nobnek, Prve Pruge 1D, 11080, Zemun